fbpx

Despre

Boris Pub este un local situat în centrul orașului Bacău, care se remarcă atât prin decorul deosebit, în stil steampunk, cu piatră și fier, cât și prin varietatea de servicii pe care le oferă.
Ideea pub-ului a venit din dorința de a crea un loc care să se adreseze unei categorii largi de vârste, într-o atmosferă care este, în același timp, relaxantă și plină de vibe.

Prioritatea noastră este crearea de evenimente unice, tematice, atât cu muzică live cât și cu DJ (oldies but goldies, rock n roll, pop rock, greatest hits). Totodată, investim constant în bucătăria noastră, pregătind, spre deliciul clienților noștri, preparate specifice bucătăriei românești, dar și rețete internaționale reinterpretate.

Dorim să fim, în Bacău, alternativa la monotonie.

În fiecare joi de la 19:00 vă așteptăm la seara de karaoke, iar vineri și sâmbătă de la ora 21:00, până la 3 dimineața, vă așteptăm la cele mai tari evenimente din weekend.

Petrecerile noastre au, de fiecare dată, tematică diferită: oldies but goldies, petreceri „Generația Atomic”, muzică rock, pop rock sau rock n roll etc. Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi mereu la curent cu evenimentele care urmează.  Boris PUB este locul unde mereu te vei simți în largul tău.

Rezervări: 0741070070